Ushqehu Me

Ushqehu ju mundëson të porositni pjatat tuaja të preferuara nga restorantet dhe kuzhinat tuaja të preferuara me vetëm disa klikime.

11 Restorante
89 Njerëz zyrtar
93 Përdorues të regjistruar

Shfletoni sipas kuzhinës

Zbuloni restorantet sipas llojit të kategorive

Restorantet kryesore

Eksploroni restorante, bare dhe kafene sipas lokalitetit

Sugjerime

 • Mbyllur
  Pronto Pizza
  Lloji i ushqimit: Pizza, Ushqim i Shpejtë
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet per minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë për minuta
 • Mbyllur
  CITYGRILL
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet per minuta
 • Hapur
  Sirena
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet per 30 minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë për 30 minuta
 • Hapur
  Patara
  Lloji i ushqimit: Patate të skuqura, Pije, Pizza, Skarë, Ushqim i Shpejtë
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet per 30 minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë për minuta
 • Hapur
  Salt
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet per 30 minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë për minuta
 • Hapur
  Chocolatte PLUS Tetovo
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet per 30-40 minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë për minuta
 • Mbyllur
  Pepperoni
  Lloji i ushqimit: Pasta, Pizza, Skarë, Ushqim i Shpejtë
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet per 30 minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë për minuta
 • Mbyllur
  Agon Shop
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet per 30 minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë për 09:00-19:00 minuta
 • Hapur
  SEEU University Lounge
  Lloji i ushqimit: Ëmbëlsira, Skarë, Ushqim i Shpejtë
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet per minuta
 • Mbyllur
  Tajo Hamburgeria
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë për 15 minuta
 • Hapur
  Amanti
  Lloji i ushqimit: Pasta, Pije
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet per 30 minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë për minuta
 Softueri për gastronomi, Conome

Softueri për gastronomi, Conome

Testo falas dhe mëso më shumë për sistemin Conome.