Ushqehu Me

Ushqehu ju mundëson të porositni pjatat tuaja të preferuara nga restorantet dhe kuzhinat tuaja të preferuara me vetëm disa klikime.

20 Restorante të gjetura
144 Njerëz të shërbyer
8 Përdorues të regjistruar

Shfletoni sipas kuzhinës

Zbuloni restorantet sipas llojit të vaktit

Restorantet kryesore

Eksploroni restorante, bare dhe kafene sipas lokalitetit

Zgjidhni nga më të njohurit

Cum doctus civibus efficiantur in imperdiet deterruisset.

 • Mbyllur
  Burhan Rest
  Lloji i ushqimit: Apple Juice, BB.Q, Carrot Juice, Chicken Roast
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet në 30 minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë në minuta
 • Mbyllur
  Pizza Hut
  Lloji i ushqimit: BB.Q, Carrot Juice, Cheese Burger
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet në minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë në minuta
  Tetovo
 • Mbyllur
  Test
  Lloji i ushqimit: Apple Juice, Beef Roast, Chicken Roast, Chines Soup
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet në minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë në minuta
  Tetovo
 • Mbyllur
  Molino
  Lloji i ushqimit: BB.Q
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë në 15 minuta
 • Mbyllur
  Amanti
  Lloji i ushqimit: Apple Juice, Chicken Roast, Pasta
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet në 15 minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë në 15 minuta
 • Mbyllur
  La croissanterie
  Lloji i ushqimit: Apple Juice
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet në minuta
 • Mbyllur
  (1)
  Restaurant Demo
  Lloji i ushqimit: Apple Juice
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet në 10 minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë në 15 minuta
 • Mbyllur
  Misumisu Thai
  Lloji i ushqimit: Apple Juice, Cold Drink, Doughnut
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet në 10 minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë në 15 minuta
 • Mbyllur
  Jet’s Kitchen
  Lloji i ushqimit: Chines Soup, Egg Fry, Fish Fry
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet në 10 minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë në 15 minuta
 • Mbyllur
  Menu & Drinks
  Lloji i ushqimit: Chicken Roast, Chines Soup, Cold Coffee, Cold Drink, Hot Dogs
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet në 10 minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë në 15 minuta
 • Mbyllur
  Meat Lovers
  Lloji i ushqimit: Egg Fry, Noodles, Pastry, Soda water, Stakes
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet në 10 minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë në 15 minuta
 • Mbyllur
  Subway Surfers
  Lloji i ushqimit: Fish Fry, Stakes, Tea
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet në 10 minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë në 15 minuta
 Softueri për gastronomi, Conome

Softueri për gastronomi, Conome

Testo falas dhe mëso më shumë për sistemin Conome.