Јадете co

Ushqehu.me (Ушќеху) ви овозможува да ги нарачате вашите омилени јадења од вашите омилени ресторани и кујни cо само неколку кликови.

11 Ресторани
89 Служени луѓе
93 Регистрирани корисници

Прелистајте според кујна

Откријте ресторани по вид на оброк

Главни Ресторани

Истражете ресторани,барови и кафулиња по локалитет

Предлози

 • Затворено
  Pronto Pizza
  Вид на храна: Pizza, Ushqim i Shpejtë
  Време на испорака Вашата нарачка ќе биде испорачана за минути
  Bреме за подигање Нарачката може да се подигне за минути
 • Затворено
  CITYGRILL
  Време на испорака Вашата нарачка ќе биде испорачана за минути
 • Отвори
  Sirena
  Време на испорака Вашата нарачка ќе биде испорачана за 30 минути
  Bреме за подигање Нарачката може да се подигне за 30 минути
 • Отвори
  Patara
  Вид на храна: Patate të skuqura, Pije, Pizza, Skarë, Ushqim i Shpejtë
  Време на испорака Вашата нарачка ќе биде испорачана за 30 минути
  Bреме за подигање Нарачката може да се подигне за минути
 • Отвори
  Salt
  Време на испорака Вашата нарачка ќе биде испорачана за 30 минути
  Bреме за подигање Нарачката може да се подигне за минути
 • Отвори
  Chocolatte PLUS Tetovo
  Време на испорака Вашата нарачка ќе биде испорачана за 30-40 минути
  Bреме за подигање Нарачката може да се подигне за минути
 • Затворено
  Pepperoni
  Вид на храна: Pasta, Pizza, Skarë, Ushqim i Shpejtë
  Време на испорака Вашата нарачка ќе биде испорачана за 30 минути
  Bреме за подигање Нарачката може да се подигне за минути
 • Затворено
  Agon Shop
  Време на испорака Вашата нарачка ќе биде испорачана за 30 минути
  Bреме за подигање Нарачката може да се подигне за 09:00-19:00 минути
 • Отвори
  SEEU University Lounge
  Вид на храна: Ëmbëlsira, Skarë, Ushqim i Shpejtë
  Време на испорака Вашата нарачка ќе биде испорачана за минути
 • Затворено
  Tajo Hamburgeria
  Bреме за подигање Нарачката може да се подигне за 15 минути
 • Отвори
  Amanti
  Вид на храна: Pasta, Pije
  Време на испорака Вашата нарачка ќе биде испорачана за 30 минути
  Bреме за подигање Нарачката може да се подигне за минути
 Softueri për gastronomi, Conome

Софтвер за гастрономија, Кономe

Тестирајте бесплатно и дознајте повеќе за системот Кономе.